FAQ

FAQ / ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 

WHERE IS YOUR CONSERVATION STUDIO LOCATED?  / UNDE ESTE SITUAT ATELIERUL DE RESTAURARE?

My studio is located in Bucharest, near Cişmigiu Park.

Atelierul meu este  în Bucureşti,  lângă parcul Cişmigiu.

 

CAN YOU GIVE ME AN ESTIMATE COST OVER THE PHONE OR BY EMAIL IF I SEND YOU A PICTURE OF THE ARTWORK? / ÎMI POȚI DA UN COST ESTIMATIV AL RESTAURĂRII LA TELEFON SAU DACĂ ÎȚI TRIMIT UN EMAIL CU O IMAGINE A LUCRĂRII?

Unfortunately, no. To provide an estimate cost requires an accurate and complete assessment of the object, so I must see the artwork.

Din păcate, nu. Pentru a oferi o estimare de preț este nevoie de evaluarea corectă și completă a unui obiect, de aceea trebuie să văd lucrarea.

 

DO YOU STORE ARTWORKS? / IN STUDIOUL TĂU SE POT DEPOZITA LUCRĂRI?

No, the studio doesn’t have the capacity to store the artworks.

Nu, studioul nu are capacitatea de a depozita opere de artă.

 

IS IT POSSIBLE FOR YOU TO COME TO MY HOUSE / MY GALLERY / MY COLLECTION LOCATION in Bucharest TO EXAMINE MY ARTWORK ?

ESTE POSIBIL SA VII LA MINE ACASĂ / ÎN GALERIA MEA / ÎN LOCAȚIA UNDE AM COLECȚIA, în București, SĂ EXAMINEZI LUCRAREA?

It is best to bring the artwork to my studio facility. When it’s not possible, arrangements can be made to come where the work is stored. There is a fee for examination at your place.

Cel mai bine este sa aduceti dvs. lucrarea la atelier deoarece aici sunt toate facilitatile pentru examinarea lucrarii. Atunci când nu este posibil, se pot face programari pentru a veni la dvs.. Este o taxă pentru consultație si deplasare.

 

IS IT POSSIBLE FOR YOU TO RESTORE MY WORK AT MY HOUSE / IN MY GALLERY/ IN MY COLLECTION? ESTE POSIBIL SĂ ÎMI RESTAUREZI LUCRAREA LA MINE ACASĂ / LA MINE ÎN GALERIE/ LA SEDIUL COLECȚIEI PE CARE O DEȚIN?

It is usually best to bring the artwork to my studio as there are all facilities for the assessment and restoration. Depending on the problems that the artwork has (some works can not travel or can not be moved), when not possible, I can come to your office, but there is an additional cost./

De obicei, este cel mai bine să aduceți lucrarea la mine la studio pentru că sunt facilitățile necesare procesului de evaluare și restaurare a lucrării. În funcție de problemele pe care le are lucrarea (undele lucrari nu pot calatori din cauza degradarilor sau nu pot fi miscate), atunci când nu este posibil, pot veni la sediul dvs., însă aceasta implică un cost suplimentar.